Hodnocení firmy DODO for life – vnitřní a vchodové dveře Sapeli

*
*
*
*
*
14 hodnocení
Kolouch
12.12.2018
*
*
*
*
*

Firmu DODO mohu doporučit, vše od výběru dekoru, přes realizaci v naprostém pořádku. Dveře vypadají krásně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Markéta Stejskalová
5.10.2018
*
*
*
*
*

Mám s firmou Dodo dobrou zkušenost. Doporučil mi je známý- architekt, který s firmou také pravidelně realizuje svoje zakázky. Objednávala jsem u firmy patery dveře, včetně vstupních bezpečnostních dveří do bytu a jsem spokojená. Dveře jsem vybírala a objednávala na pobočce na Smíchově. Dobu dodání dodrželi, pánové, co mi přijeli dveře namontovat byli moc slušní, nenechali mi v bytě nepořádek. Za mě-určitě firmu doporučím dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David.L
5.10.2018
*
*
*
*
*

Jsem spokojen jak se službami tak s výrobkem. Mám lakované interiérové dveře a můžu říct, že vypadají SUPER!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
misikova48
14.9.2018
*
*
*
*
*

Firmu Dodo mohu jedině doporučit.Perfektní poradenství a ochota na vzorkovnách a bezchybná a profesiálně provedená montáž.. S takovýmto přístupem už se člověk setká velmi málo. Tuto fimru jsem doporučila i známým a též jsou velice spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Urban
13.9.2018
*
*
*
*
*

V podstatě máte s firmou Skygarden(DODO for life) dvě možnosti.Buď vám přijdou dveře v pořádku,dodrží termín dodání kolem dvou měsíců a vše je pak možná v pořádku.Nebo nemáte tolik štěstí a dveře vám v pořádku nepřijdou,což byl můj případ.Od této chvíle začíná hra kočky s myší.Vy,jako zákazník,jste ta myš.Mluvím konkrétně o nekvalitním,spíše katastrofálním, laku na dveřích Sapeli.Dveře vám za nové ve standartní kvalitě nevymění,výše slevy,kterou navrhnou,vás spolehlivě vytočí a dorazí.Dohady v průběhu raklamace vygradují tak,že vás nařknou z urážek,popřou,co dříve přiznali,řekli a napsali.Nemáte na ně páku neb vaše peníze už mají oni.Pro mne jedna z nejhorších zkušeností při nákupu za mnoho let zpět.Vlastně,spíše asi nejhorší.Toto výše popsané hodnocení jsem firmě Skygarden předem oznámil a později i slíbil,tudíž tímto slib plním.Urban

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MM
12.9.2018
*
*
*
*
*

Kupovala jsem dveře u skygarden OC Šestka, vyborna spolupráce, vyšli vstříc, šikovný technik, který dveře montoval. Zatím spokojenost, ješte jsem dveře nevyzkoušela "za provozu".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
achessa
17.8.2018
*
*
*
*
*

Profesionální a zaškolený personál. Ochota vše vysvětlit, nebo najít jiné řešení. Od první návštěvy pobočky a výběru po dodání a montáž dveří vše bez probému. Není co vytknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Monika Valentová
27.11.2017
*
*
*
*
*

Na firmu DODO for life jsem přišla na doporučení, po přečtení některých recenzí jsem měla obavy, nicméně návštěva prodejny a průběh celé mé zakázky mě naprosto vyvedl z omylu, jako naprostému laikovy mi bylo vše perfektně vysvětleno a i přes neskutečné množství dotazů a změn se mnou paní na prodejně obdivuhodnou trpělivost. Navštívila jsem při výběru několik poboček a všude jsem se setkala s velice vstřícným jednáním. Dnes mám již dveře namontované, vše proběhlo bez sebemenšího problému a v termínu. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení známého a sama doporučuji tuto firmu dále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eva0018
13.9.2017
*
*
*
*
*

Na firmu Dodo for life mohu napsat jen samou chválu. S rodinou jsme obešli několik jejich poboček po Praze a cítili jsme se jako opravdoví zákazníci. Krásné prodejny, obrovský výběr dveří Sapeli, skvělí a příjemní lidé jako obsluha. Vše klaplo jak má, profesionální montážníci velmi slušní a pracovití. Co víc si přát. Doporučuji všem, kdo chce mít nejen hezké dveře, ale i mít pocit, že si zákazníka někde váží. Pět hvězdiček. Díky paní Ptáčníkové ze Zličína,paní Adamcové z Pankráce, paní Serbouskové z Čestlic a paní Kašparové z Kolovrat. Dámy, klobouk dolů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sharkies
31.8.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, po náhodném přečtení velmi negativní recenze, mi to nedalo, abych se nepodělil o své zkušenosti s touto firmou a konkrétně pobočkou na Andělu, mám několikaletou zkušenost, odebírám zde dveře pro své klienty, vždy nám vyšli vstříc, v případě, že se vyskytl problém, vždy nám pomohli, házet špínu je velmi snadné, to dokáže každý, ale pochválit a ocenit milé a vstřícné jednání už málo kdo, proto za mě palec nahoru, a držte se :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • K Říčanům 793
  • Praha 10 - Kolovraty
  • 103 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0014:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce