Hodnocení firmy DODO for life – vnitřní a vchodové dveře Sapeli

*
*
*
*
*
17 hodnocení
danekng
15.4.2019
*
*
*
*
*

Rovněž mám špatnou zkušenost s dveřmi Sapeli. Upozorňuji ale na to, že zástupci Dodo for life reagovali vždy vstřícně a profesionálně!!! Dodávka 6 dveří a násl. reklamace dvou zmrvených kusů prodloužila v mém případě dodací termín prozatím na 6 měsíců!!! Zálohová platba a zadání do výroby proběhlo v listopadu, doplatek celé ceny ještě před dodáním a instalací v únoru. Do dnešního dne máme doma dva stavební otvory bez dveří, z toho jedny jsou vchodovky a z jednoho pokoje skladiště dílů dveří Sapeli. Chápu, že z hlediska obratu jsou pro Sapeli naše dveře bezvýznamná položka, po 100 letech na trhu jsem ale od renomované české firmy čekal trochu jiný přístup. Nejspíše nebudu běžný český zákazník, neboť tuto kvalitu neumím patřičně ocenit, viz web https://www.sapeli.cz/100-let-truhlariny-nas-naucilo-delat-opravdu-poctive-dvere Pozor, s 30 denní reklamační lhůtou si výrobce také příliš neláme hlavu, vědom si toho, že většina lidí se soudit nebude. Tímto přístupem staví výrobce do velice nepříjemné situace obchodníky, na nichž je absolutně závislej a následně je pak ignorujete naprosto stejně jako koncové odběratele. Do dnešního dne drží výrobce a šef reklamačního oddělení z Jihlavy boříka mlčení a na mé mailové dotazy neodpovídá. Na infolinku Sapeli rovněž nemá cenu volat, tamní operátorka mě suše odbyla s tím, že oni s koncovým zákazníkem namají nic společné a vše si mám řešit s prodejcem. Za sebe mohu říci, že dveře to tohoto výrobce již nikdy víc. Kvalita provedení byla mizerná a komunikace na úrovni eshopu Made in P.R.C. Vše mohu doložit a jakékoliv výhružky si nenechám líbit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
14.4.2019
*
*
*
*
*

Mám velmi dobré zkušenosti s firmou Dodo. Na pobočce se mi věnovali, dozvěděla jsem věci pro mě úplně nové. Nakonec jsem si vybrala dveře jiné, než pro které jsem původně přišla, ale jsem za to ráda a neměnila bych. Dodání bych řekla že je celkem standardní a montáž i zaměření proběhlo v pořádku. Za mě ok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Jaroslav
7.3.2019
*
*
*
*
*

Firma DODO má hezké prodejní prostory. Na tom, ale jejicih profesionalita končí. Troje dveře montovali 4x. Celková doba od objenávky po konečnou montáž 5 měsíců. Při zaměření si špatně zapsali druh stavebního pouzdra (v době zaměření již bylo namontováno a zazděno) Takto jim jednou chyběl vozíčky správného rozměru, přístě přivezli sady do dřeva, ale já mám posuvné dveře skleněné. Když už vše dovezli správně, tak při montáži skleněné dveře rozbili. Komunikace s reklamačním oddělením je katastrofa. Čisté lhaní. Vozíčky jsme si obědnali špatné (zaměřoval technik). Vodící kartáčky jsme si prý nalepili křivě sami. A to že máme dveře skleněné a ne dřevěné jsme jim nezdůraznili. Po přečtení ostatních komentářů (bohužel pozdě) chápu firmu DODO jako loterii. Nikdy nevíte předem jestli vyhrajete a nebo prohrajete.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kolouch
12.12.2018
*
*
*
*
*

Firmu DODO mohu doporučit, vše od výběru dekoru, přes realizaci v naprostém pořádku. Dveře vypadají krásně.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Markéta Stejskalová
5.10.2018
*
*
*
*
*

Mám s firmou Dodo dobrou zkušenost. Doporučil mi je známý- architekt, který s firmou také pravidelně realizuje svoje zakázky. Objednávala jsem u firmy patery dveře, včetně vstupních bezpečnostních dveří do bytu a jsem spokojená. Dveře jsem vybírala a objednávala na pobočce na Smíchově. Dobu dodání dodrželi, pánové, co mi přijeli dveře namontovat byli moc slušní, nenechali mi v bytě nepořádek. Za mě-určitě firmu doporučím dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David.L
5.10.2018
*
*
*
*
*

Jsem spokojen jak se službami tak s výrobkem. Mám lakované interiérové dveře a můžu říct, že vypadají SUPER!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
misikova48
14.9.2018
*
*
*
*
*

Firmu Dodo mohu jedině doporučit.Perfektní poradenství a ochota na vzorkovnách a bezchybná a profesiálně provedená montáž.. S takovýmto přístupem už se člověk setká velmi málo. Tuto fimru jsem doporučila i známým a též jsou velice spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Urban
13.9.2018
*
*
*
*
*

V podstatě máte s firmou Skygarden(DODO for life) dvě možnosti.Buď vám přijdou dveře v pořádku,dodrží termín dodání kolem dvou měsíců a vše je pak možná v pořádku.Nebo nemáte tolik štěstí a dveře vám v pořádku nepřijdou,což byl můj případ.Od této chvíle začíná hra kočky s myší.Vy,jako zákazník,jste ta myš.Mluvím konkrétně o nekvalitním,spíše katastrofálním, laku na dveřích Sapeli.Dveře vám za nové ve standartní kvalitě nevymění,výše slevy,kterou navrhnou,vás spolehlivě vytočí a dorazí.Dohady v průběhu raklamace vygradují tak,že vás nařknou z urážek,popřou,co dříve přiznali,řekli a napsali.Nemáte na ně páku neb vaše peníze už mají oni.Pro mne jedna z nejhorších zkušeností při nákupu za mnoho let zpět.Vlastně,spíše asi nejhorší.Toto výše popsané hodnocení jsem firmě Skygarden předem oznámil a později i slíbil,tudíž tímto slib plním.Urban

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
MM
12.9.2018
*
*
*
*
*

Kupovala jsem dveře u skygarden OC Šestka, vyborna spolupráce, vyšli vstříc, šikovný technik, který dveře montoval. Zatím spokojenost, ješte jsem dveře nevyzkoušela "za provozu".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
achessa
17.8.2018
*
*
*
*
*

Profesionální a zaškolený personál. Ochota vše vysvětlit, nebo najít jiné řešení. Od první návštěvy pobočky a výběru po dodání a montáž dveří vše bez probému. Není co vytknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne4
Přidat hodnocení
  • K Říčanům 793
  • Praha 10 - Kolovraty
  • 103 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0014:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce