Hodnocení firmy DODO for life – vnitřní a vchodové dveře Sapeli

*
*
*
*
*
25 hodnocení
ondry112233
4.3.2020
*
*
*
*
*

V nedávné době si člen mé rodiny pořídil vchodové dveře SAPELI a tak, když jsme se rozhodli vyměnit interiérové dveře v bytě, věděli jsme, kam se obrátit. Nejblíž máme obchodní centrum Šestku. Velice mile mě překvapilo množství možností provedení. Paní prodavačka, byla velice milá a velmi dopodrobna s námi vše prošla a poradila nám co a jak.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Pavlína S.
4.3.2020
*
*
*
*
*

Dveře Sapeli a velice profesionální pomoc jak po technické tak po estetické stánce na pobočce Letňany - Skygarden. Dveře vypadají moc hezky, jsme spokojeni i s kvalitou.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jarynaje1
20.1.2020
*
*
*
*
*

Sapeli dveře má několik členů mojí rodiny, proto jsme s manželem neváhali, když jsme řešili výměnu stávajících. Plzeňskou prodejnu DODO for life jsme si vybrali, protože je v místě a má otevřeno do večera a také o víkendu, což je výhoda oproti jiným prodejcům. Pro objednání rozhodla nejen kvalita dveří, ale i profesionální přístup prodávající, zaměřovače a montážníka. Doporučuji. Slámová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kozoroh25
15.12.2019
*
*
*
*
*

Objednání dveří Sapeli jsem realizovala na plzeňské pobočce DODO for life. Paní prodavačka mi pomohla s výběrem dekoru dveří vůči podlaze a desce kuchyňské linky, poradila, vysvětlila. Zaměření, objednání i montáž proběhly v pořádku. Dveře Sapeli i firmu DODO for life mohu jen doporučit, dveře jsou kvalitní a zaměstnanci firmy DODO, se kterými jsem přišla do styku, byli profesionálové. Kamila

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
helena.kralova56
14.12.2019
*
*
*
*
*

Naprostá spokojenost při realizaci návrhu nových dveří do bytu. Paní prodavačka z OC Šestka, byla ochotná a hlavně dokázala poradit. Ještě jednou moc děkuji. Helena K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
selmeciovajarka
4.12.2019
*
*
*
*
*

Dobrý den, potřebovala jsem dveře do domu, který s manželem rekonstruujeme. Prohlédla jsem plno výrobců a dodavatelů a i když cenový rozdíl byl někde značný, tak i přístup prodejců. Nakonec jsem objednala u firmy Dodo for life, kde jsem byla spokojená s prodejcem. Milá paní, vše ochotně ukázala a vysvětlila. Perfektní práce montérů, kteří byli profíci. opravdu jsem velmi spokojená a doporučuji. Šelmeciová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
bodova.d
27.11.2019
*
*
*
*
*

Minulý týden jsem navštívila pobočku na OC Šestka .Byla jsem mile překvapena nabídkou sortimentu a hlavně milou obsluhou.Paní prodavačka mi vše a moc hezky a trpělivě vysvětlila a také doporučila nejvhodnější řešení.Určitě budu se Skygarden zakázku realizovat. D.Boďová

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
olga68
27.11.2019
*
*
*
*
*

S firmou Dodo for life mám výborné zkušenosti.Objednávala jsem dveře do celého domu a jsem velmi spokojená.Jak s profesionálním přístupem na pobočkách tak i s následnou montáží.Pokud bych v budoucnu objednávala znovu dveře,tak bych se na tuto firmu obrátila znovu.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
danekng
15.4.2019
*
*
*
*
*

Rovněž mám špatnou zkušenost s dveřmi Sapeli. Upozorňuji ale na to, že zástupci Dodo for life reagovali vždy vstřícně a profesionálně!!! Dodávka 6 dveří a násl. reklamace dvou zmrvených kusů prodloužila v mém případě dodací termín prozatím na 6 měsíců!!! Zálohová platba a zadání do výroby proběhlo v listopadu, doplatek celé ceny ještě před dodáním a instalací v únoru. Do dnešního dne máme doma dva stavební otvory bez dveří, z toho jedny jsou vchodovky a z jednoho pokoje skladiště dílů dveří Sapeli. Chápu, že z hlediska obratu jsou pro Sapeli naše dveře bezvýznamná položka, po 100 letech na trhu jsem ale od renomované české firmy čekal trochu jiný přístup. Nejspíše nebudu běžný český zákazník, neboť tuto kvalitu neumím patřičně ocenit, viz web https://www.sapeli.cz/100-let-truhlariny-nas-naucilo-delat-opravdu-poctive-dvere Pozor, s 30 denní reklamační lhůtou si výrobce také příliš neláme hlavu, vědom si toho, že většina lidí se soudit nebude. Tímto přístupem staví výrobce do velice nepříjemné situace obchodníky, na nichž je absolutně závislej a následně je pak ignorujete naprosto stejně jako koncové odběratele. Do dnešního dne drží výrobce a šef reklamačního oddělení z Jihlavy boříka mlčení a na mé mailové dotazy neodpovídá. Na infolinku Sapeli rovněž nemá cenu volat, tamní operátorka mě suše odbyla s tím, že oni s koncovým zákazníkem namají nic společné a vše si mám řešit s prodejcem. Za sebe mohu říci, že dveře to tohoto výrobce již nikdy víc. Kvalita provedení byla mizerná a komunikace na úrovni eshopu Made in P.R.C. Vše mohu doložit a jakékoliv výhružky si nenechám líbit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
14.4.2019
*
*
*
*
*

Mám velmi dobré zkušenosti s firmou Dodo. Na pobočce se mi věnovali, dozvěděla jsem věci pro mě úplně nové. Nakonec jsem si vybrala dveře jiné, než pro které jsem původně přišla, ale jsem za to ráda a neměnila bych. Dodání bych řekla že je celkem standardní a montáž i zaměření proběhlo v pořádku. Za mě ok.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • K Říčanům 793
  • Praha 10 - Kolovraty
  • 103 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0014:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce