Hodnocení firmy DODO for life – vnitřní a vchodové dveře Sapeli

*
*
*
*
*
13 hodnocení
Markéta Stejskalová
5.10.2018
*
*
*
*
*

Mám s firmou Dodo dobrou zkušenost. Doporučil mi je známý- architekt, který s firmou také pravidelně realizuje svoje zakázky. Objednávala jsem u firmy patery dveře, včetně vstupních bezpečnostních dveří do bytu a jsem spokojená. Dveře jsem vybírala a objednávala na pobočce na Smíchově. Dobu dodání dodrželi, pánové, co mi přijeli dveře namontovat byli moc slušní, nenechali mi v bytě nepořádek. Za mě-určitě firmu doporučím dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
David.L
5.10.2018
*
*
*
*
*

Jsem spokojen jak se službami tak s výrobkem. Mám lakované interiérové dveře a můžu říct, že vypadají SUPER!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
misikova48
14.9.2018
*
*
*
*
*

Firmu Dodo mohu jedině doporučit.Perfektní poradenství a ochota na vzorkovnách a bezchybná a profesiálně provedená montáž.. S takovýmto přístupem už se člověk setká velmi málo. Tuto fimru jsem doporučila i známým a též jsou velice spokojeni.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Urban
13.9.2018
*
*
*
*
*

V podstatě máte s firmou Skygarden(DODO for life) dvě možnosti.Buď vám přijdou dveře v pořádku,dodrží termín dodání kolem dvou měsíců a vše je pak možná v pořádku.Nebo nemáte tolik štěstí a dveře vám v pořádku nepřijdou,což byl můj případ.Od této chvíle začíná hra kočky s myší.Vy,jako zákazník,jste ta myš.Mluvím konkrétně o nekvalitním,spíše katastrofálním, laku na dveřích Sapeli.Dveře vám za nové ve standartní kvalitě nevymění,výše slevy,kterou navrhnou,vás spolehlivě vytočí a dorazí.Dohady v průběhu raklamace vygradují tak,že vás nařknou z urážek,popřou,co dříve přiznali,řekli a napsali.Nemáte na ně páku neb vaše peníze už mají oni.Pro mne jedna z nejhorších zkušeností při nákupu za mnoho let zpět.Vlastně,spíše asi nejhorší.Toto výše popsané hodnocení jsem firmě Skygarden předem oznámil a později i slíbil,tudíž tímto slib plním.Urban

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
MM
12.9.2018
*
*
*
*
*

Kupovala jsem dveře u skygarden OC Šestka, vyborna spolupráce, vyšli vstříc, šikovný technik, který dveře montoval. Zatím spokojenost, ješte jsem dveře nevyzkoušela "za provozu".

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
achessa
17.8.2018
*
*
*
*
*

Profesionální a zaškolený personál. Ochota vše vysvětlit, nebo najít jiné řešení. Od první návštěvy pobočky a výběru po dodání a montáž dveří vše bez probému. Není co vytknout.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Monika Valentová
27.11.2017
*
*
*
*
*

Na firmu DODO for life jsem přišla na doporučení, po přečtení některých recenzí jsem měla obavy, nicméně návštěva prodejny a průběh celé mé zakázky mě naprosto vyvedl z omylu, jako naprostému laikovy mi bylo vše perfektně vysvětleno a i přes neskutečné množství dotazů a změn se mnou paní na prodejně obdivuhodnou trpělivost. Navštívila jsem při výběru několik poboček a všude jsem se setkala s velice vstřícným jednáním. Dnes mám již dveře namontované, vše proběhlo bez sebemenšího problému a v termínu. Jsem ráda, že jsem dala na doporučení známého a sama doporučuji tuto firmu dále.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
eva0018
13.9.2017
*
*
*
*
*

Na firmu Dodo for life mohu napsat jen samou chválu. S rodinou jsme obešli několik jejich poboček po Praze a cítili jsme se jako opravdoví zákazníci. Krásné prodejny, obrovský výběr dveří Sapeli, skvělí a příjemní lidé jako obsluha. Vše klaplo jak má, profesionální montážníci velmi slušní a pracovití. Co víc si přát. Doporučuji všem, kdo chce mít nejen hezké dveře, ale i mít pocit, že si zákazníka někde váží. Pět hvězdiček. Díky paní Ptáčníkové ze Zličína,paní Adamcové z Pankráce, paní Serbouskové z Čestlic a paní Kašparové z Kolovrat. Dámy, klobouk dolů.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
sharkies
31.8.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, po náhodném přečtení velmi negativní recenze, mi to nedalo, abych se nepodělil o své zkušenosti s touto firmou a konkrétně pobočkou na Andělu, mám několikaletou zkušenost, odebírám zde dveře pro své klienty, vždy nám vyšli vstříc, v případě, že se vyskytl problém, vždy nám pomohli, házet špínu je velmi snadné, to dokáže každý, ale pochválit a ocenit milé a vstřícné jednání už málo kdo, proto za mě palec nahoru, a držte se :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal
28.8.2017
*
*
*
*
*

Vážený pane Dokulile, vámi zde zveřejňovaný komentář vyznívá vcelku pozitivně, ovšem velice rád se zde naprosto "neemotivně" podělím o svou zkušenost s vámi. Nejen, že jste mě místo 8-10 týdnů nechali čekat týdnů 16 (!!!), ale ještě navíc jste neprojevili žádnou, ale skutečně žádnou snahu mě následně přesvědčit o tom, že vás (jak tvrdíte): „posouvá dále snaha být lepší a lepší“. Namísto toho zde zmiňujete klišé typu „Od toho tady jsme“ nebo „rádi se se slušným a neemotivním zákazníkem domluvíme“ atp. Pohledem z druhé strany – vy jste ten, kdo určuje, kdo je slušný a kdo neemotivní? Já myslel, že solidní firmě jde o to, aby byl každý její zákazník spokojený… Ano, na vašich stránkách je sice vaše e-mailová adresa, ale buďto není funkční či nemáte zájem na stížnosti reagovat anebo jich je prostě již řešíte tolik, že reagovat nestíháte…Takže se na mě nezlobte, ale ne, děkuji. Opravdu nevyužiji vaši směšnou slevu na o 8 týdnů pozdě dodanou zakázku (navíc nedodanou tak, jak jsem si objednal) ve výši 20% na další nákup, protože ji považuji za naprosto neslušnou a vůči zákazníkovi neuctivou. Váš Michal Neemotivní, Kladno

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • K Říčanům 793
  • Praha 10 - Kolovraty
  • 103 00
  • mapa

Otevírací doba

  • Po 8:0017:00
  • Út 8:0017:00
  • St 8:0017:00
  • Čt 8:0017:00
  • 8:0014:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce